torstai 18. elokuuta 2016

~ Koulussa olo, huominen hoitokokous, äidin tapaaminen & sekalaista selviytymistä ~




Selvisin koulupäivästä. Äidinkieli ja yhteiskuntaoppi vaati keskittymistä..Onneksi kuvataide kevensi päivää.. Kuitenkin oli aika ankeaa,kun kuvataidetta oli 2x 75min eli 2,5h. Onneksi sain piirrettyä sentään kansioon kuvan. Ruokaa en kuulemma saa vegaanista, mutta pitää sitten ottaa omat eväät kouluun. Tänään sain sentään ruisleipää :') Aika tylsää.

Huomenna minulla on hoitokokous klo:13:00. Lähden koulusta aiemmin, mutta mietin mitäköhän muut ajattelevat.. Kuitenkaan en voi jäädä kokouksesta pois. Ei ole kivaa, kun omista henkilökohtaisista asioista puhutaan julkisesti lääkäreiden yms. kanssa samassa huoneessa. Kuitenkaan loppu pelissä asiat eivät ole mitenkään muuttuneet. Minulla ei ole jatkohoito paikkaa, koska Nupo-henkilöäni ei kuulemma saatu vaihdettua. Enkä uskalla muutenkaan mennä sinne... Toivon että tällä kertaa keksisimme jonkin ratkaisun tilanteeseeni etten joutuisi elää epävarmuudessa.  Onneksi kokouksen jälkeen menen kotiin ja lauantaina mummilleni :D

Näin tänään äidin Prismassa. Oli kivaa hengata ja täyttää papereita. Meinasin nauraen selittää äidille eräästä myyjästä,joka näytti minun ja Miraclen roolipelihahmolta. Onneksi selitin äidille osittain asiaa. Jännitimme molemmat huomista TODELLA paljon. Muistin onneksi antaa äidille tekemäni kollaasin C:

Tänään vointi heitteli ahdistuneesta--> jännittyneeksi --> masentuneeksi---> itsetuhoiseksi oloksi ja ---> tunteettomaksi. Meinasin ajaa pyörällä auton alle, mutta sain ajatukseni pakottamaan jatkamaan matkaa yksikköön. Jännitän vointiani.. Koska 24.8. jälkeen ei ole enää varmaa:
- Lääkkeen jatkuvuudesta
- Jatkohoito paikan toimivuudesta
- Voinnin kohenemisesta
- Selviytymisestä




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti