keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

Jaa no nyt tää kirjautu sisään x.x


Moikka jälleen,
tästä edellisestä kirjotuksesta onkin kohta jo vuosi.. Ei en ole kuollut tai mitään, mutta en aiemmin saanut blogiani auki OuO
    (noin) Vuodessa onkin tapahtunut ihan liikaa. Uusia ihmisiä, hylänneitä ihmisiä, rakastumista, sydänsuruja ja väkivaltaa. Niistä tosin en voi kokonaan. puhua vielä, koska joudun yhä työskennellä asioiden kanssa.
      Yhä masennusta ja ahdistusta joka päiväisessä elämässä, sekä enää muutama kerta niin selviää diagnoosit. Yhä vahvana taustalla on kaksisuuntainen mielialahäiriö, sekä jonkinlainen ahdistumishäiriö ja unohtamisen oireita. Saa nähdä, jos vihdoin löytyisi oikea sairaus, jota voisi keinot auttaa. Vihaan tälläistä diagnooseilla pyörittelemistä.
      Jälleen koulussa menee kohtalaisesti, mutta olen selvinnyt kohta koko lukion ekan vuoden! Ainoa asia, jossa en koe epäonnistuneeni on se, että olen valmistunut ikäryhmäni kanssa samaan aikaan. Lopultahan tuolla ei ole lainkaan väliä, mutta se jotenkin määrittelee minut itselleni hieman paremmaksi kuin oikeasti koen olevani.

     Ametistille: Olet laittanut minulle viestiä, jonka näin kännykän ylälaidasta. En osaa vastata sinulle mitään, koska ei olla juteltu aikoihin ja koen kokoajan uppoavani vaan lattioista läpi mitä tulee ihmissuhteisiin. Pelkään ehkä myös, että olet luonut minusta erikuvan kuin mitä olen nyt. Eli lähinnä pelkään..
Kuvahaun tulos haulle quotes about friendship sad

(Kuvanlähde: https://i.pinimg.com/736x/5d/7c/88/5d7c8817fda89205863461a062d4f7fa--forgiveness-quotes-forgive-me-quotes.jpg)

1 kommentti: