keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Mikä on kaiken loppu summa? - Täydellisyys vai parantuminen? -

Hyvää iltaa taas jälleen! Olen punninnut paljon ajatuksiani pääni sisällä lähiaikoina. Mietin tulevaisuuttani, nykyhetkeäni ja kuntoani. Omat odotukseni ovat todella korkealla, mutten kuitenkaan yletä niin korkealle vaikka kurottaisin ylöspäin.

Haluaisin opiskella kaksoistutkintoa pääkaupunkiseudulla. Kuitenkaan vointini ei näytä kohenevan tarpeeksi hyvin, että voisin toteuttaa tuota suunnitelmaa. En osaa selittää miten vaikeaa on edes ajattella ettei pysty haluamaansa, vaikka lukisin "hullunlailla" kokeisiin. Opiskelutasoni vain laskee.. Räpiköin koulussa sairauksieni tuottamaa rajaa vastaan. Haluaisin suoriutua paremmin, mutta tiedän että jos yritän liian suurta muutosta niin romahdan kokonaan koulu stressin vuoksi. Eikö olekin kinkkistä? Kuitenkin yritän saada keskiarvoni edes kahdeksikoksi.

----> Olen vähän jo päättänyt jääväni nykyiseen asuinkaupunkiini lukion ajaksi. Voisin yrittää edetä hitaammin. Äiti tukee minua 💕 Pelkään hänenkin pettyvän kun olen huono, enkä jaksa kaksoistutkintoa. En osaa antaa sitä itselleni anteeksi.. Yritän silti.


Toinen asia. Olen aika luovuttanut kirjoittamisesta. Osittain haluaisin monien ihmisten tietävän miten voin, mutten kuitenkaan halua asettua vaivaksi tai tulla liian "tunnetuksi" netissä.

----> Kirjoitan vain jos pystyn enkä koe musertuvani silloin.

Minulla on ikävä Ametistia 💞 Harmittaa etten näe häntä varmaan aikoihin :/ Puolet minusta haluaisi jutella hänelle kokoajan, mutta toinen puoli minusta on liian väsynyt/masentunut kaikkeen. Haluan kuitenkin pysyä kartalla Ametistin olosta ja olinpaikoista yms.

Silverin kanssa oli ihanaa olla Tampereella ja meillä katsomassa netflixiä, mutta kadun omia ahmimisia. En saa niitä takaisin päin ja tuntuu kuin vaa'an luku lisääntyisi 5kg:lla. Huomenna uskon näkeväni hänet x3 Toivon voinnin olevan kohtuullinen jotta tapaaminen onnistuu ♡☆

Angelin kanssa olen menossa reissuun perjantai-sunnuntai ajaksi ja odotan innolla erilaista kokemusta. On myös mahtavaa pitkästä aikaa nähdä rakasta ystävää ♡ Haluan tietää heti kaikki kuulumiset! 😆

Miracle puhuu minulle välillä. En tiedä mitä ajatella. En tiedä mitä sanoa, enkä tiedä miten reagoida..


Masennus lääkettäni nostettiin..
(Aloitan sen heti kun uskaltaudun apteekkiin)

Kuulemma ahdistuslääkettä ei vielä tarvitse nostaa..Vaan aloitetaan masennuslääke muutoksilla.

Kunpa kuulo-,näkö- ja tuntoharhat vähenisivät ^^" (Nyt ajoittain eli pari kertaa joka viikko kuulo- ja tunto-harhoja) Näköharhat ovat taas lisääntyneet päiviini vaikka syön tarvittavia.
Joulukuun alussa on aika seuraavaksi.

Pelottavimmat harhat 2vk sisällä:
- Naisen ääni, joka huusi törkyyksiä
- klassinen melodia, joka soi ajoittain päivän aikana toistuvasti
- Ihmisen ruumis pesukoneesta kaivautumasta (luukku auki)
- kylmä ihmisen käden kosketus  + myöhemmin henkäys (ketään ei ollut)
- Seinien vieressä vaanivat ihmiset/sumeat epämuodostuneelliset henkilöt


Kuulostan tyhmältä ^^"






2 kommenttia:

  1. On hienoa, että osaat toimia oman vointisi mukaan, etkä lähde yrittämään asioita, jotka hajottaisivat sinut. Kaksoistutkinto on rankka, vaikkei olisi mitään mt. ongelmia. Olisi aivan mahdotonta vaatia sitä sulta, jos otetaan huomioon sun tilanne:3 Ei sun äiti varmasti oo pettynyt suhun.
    Muista, ettei sun tartte kirjottaa blogia yhtään useammin kuin siltä tuntuu. :)

    VastaaPoista
  2. Niin ja noista harhoista vielä, että kuulostavat tosi pelottavilta. Ei kuulosta tyhmältä, vaan pelottavalta. (onneksi itse en ole ikinä kokenut sellaisia)

    VastaaPoista